M. DİDİN Et Al. , "Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma," GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ , no.10, pp.76-80, 1998
DİDİN, M. Et Al. 1998. Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma. GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ , no.10 , 76-80.
DİDİN, M., HAYOĞLU, İ. A., KAYA, C., AKYILDIZ, A., & Fenercioğlu, H., (1998). Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma. GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ , no.10, 76-80.
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma," GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ , no.10, 76-80, 1998
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma." GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ , no.10, pp.76-80, 1998
DİDİN, M. Et Al. (1998) . "Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma." GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ , no.10, pp.76-80.
@article{article, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma}, journal={GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ}, year=1998, pages={76-80} }