Atıf Formatları
Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. D. DUMAN, "Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar," Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı , Turkey, 2003

DUMAN, A. D. 2003. Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar. Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı , (Turkey).

DUMAN, A. D., (2003). Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar . Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı, Turkey

DUMAN, AHMET. "Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar," Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı, Turkey, 2003

DUMAN, AHMET D. . "Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar." Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı , Turkey, 2003

DUMAN, A. D. (2003) . "Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar." Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET DOĞAN DUMAN}, title={Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar}, congress name={Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}