A. A. POLAT, "Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.4, pp.400-409, 2019
POLAT, A. A. 2019. Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.4 , 400-409.
POLAT, A. A., (2019). Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.4, 400-409.
POLAT, ATİLA. "Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.4, 400-409, 2019
POLAT, ATİLA A. . "Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.4, pp.400-409, 2019
POLAT, A. A. (2019) . "Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.4, pp.400-409.
@article{article, author={ATİLA AYTEKİN POLAT}, title={Türkiye muz yetiştiriciliğinde gelecek vadeden yeni bir üretim alanı: Arsuz, Hatay}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={400-409} }