A. ÇETİNKAYA Et Al. , "Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, pp.63-64, 2005
ÇETİNKAYA, A. Et Al. 2005. Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20 , 63-64.
ÇETİNKAYA, A., ELMALI, M., KARADAĞOĞLU, G., & YAMAN, H., (2005). Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, 63-64.
ÇETİNKAYA, ASYA Et Al. "Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, 63-64, 2005
ÇETİNKAYA, ASYA Et Al. "Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, pp.63-64, 2005
ÇETİNKAYA, A. Et Al. (2005) . "Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.9, no.20, pp.63-64.
@article{article, author={ASYA ÇETİNKAYA Et Al. }, title={Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2005, pages={63-64} }