Atıf Formatları
Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

ö. çakmak Et Al. , "Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı," I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık) , pp.821-828, 1997

çakmak, ö. Et Al. 1997. Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı. I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık) , 821-828.

çakmak, ö., EKER, S., KARANLIK, S., Kaya, Z., & ÇAKMAK, İ., (1997). Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı . I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık) (pp.821-828).

çakmak, özlem Et Al. "Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı," I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık), 1997

çakmak, özlem Et Al. "Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı." I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık) , pp.821-828, 1997

çakmak, ö. Et Al. (1997) . "Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı." I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık) , pp.821-828.

@conferencepaper{conferencepaper, author={özlem çakmak Et Al. }, title={Farklı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Çinko Eksikliğine Karşı Duyarlılığı}, congress name={I. Ulusal Çinko Kongresi (Tarım, Gıda, Sağlık)}, city={}, country={}, year={1997}, pages={821-828} }