Atıf Formatları
Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KOÇ Et Al. Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması. : TÜBİTAK2002, pp.0

KOÇ, M. Et Al. 2002. Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması . TÜBİTAK.

KOÇ, M., YAZAR, A., BARUTÇULAR, C., TİRYAKİOĞLU, M., SEZER, M., & KILINÇ, M., (2002). Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması . KOÇ MÜJDE (Ed.). : TÜBİTAK.

KOÇ, MÜJDE Et Al. Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması : TÜBİTAK, 2002

KOÇ, MÜJDE Et Al. Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması . TÜBİTAK, 2002.

KOÇ, M. Et Al. (2002) Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması . 1st edn. : TÜBİTAK.

@book{book, author={MÜJDE KOÇ Et Al. }, title={Kaliteli Makarnalık Buğday Üretiminin Geliştirilmesinde GAP Bölgesi Potansiyelini Değerlendirebilme Olanaklarının Araştırılması}, publisher={TÜBİTAK}, year={2002} }