Atıf Formatları
Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. E. ŞEKERLİ Et Al. , "Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.26, Ankara, Turkey, pp.250, 2011

ŞEKERLİ, Y. E. Et Al. 2011. Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 250.

ŞEKERLİ, Y. E., GÜLER, Z., & NALÇABASMAZ, S., (2011). Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.250). Ankara, Turkey

ŞEKERLİ, YUNUS, ZEHRA GÜLER, And SERRA NALÇABASMAZ. "Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011

ŞEKERLİ, YUNUS E. Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.250, 2011

ŞEKERLİ, Y. E. GÜLER, Z. And NALÇABASMAZ, S. (2011) . "Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.250.

@conferencepaper{conferencepaper, author={YUNUS EMRE ŞEKERLİ Et Al. }, title={Organik ve Konvansiyonel Sızma Zeytinyağlarında Uçucu Bileşenler}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={250} }