Atıf Formatları
Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. A. HAYOĞLU Et Al. , "Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma," GIDA , vol.22, no.5, pp.353-357, 1997

HAYOĞLU, İ. A. Et Al. 1997. Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma. GIDA , vol.22, no.5 , 353-357.

HAYOĞLU, İ. A., DİDİN, M., & Fenercioğlu, H., (1997). Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma. GIDA , vol.22, no.5, 353-357.

HAYOĞLU, İBRAHİM, MUSTAFA DİDİN, And Hasan Fenercioğlu. "Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma," GIDA , vol.22, no.5, 353-357, 1997

HAYOĞLU, İBRAHİM A. Et Al. "Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma." GIDA , vol.22, no.5, pp.353-357, 1997

HAYOĞLU, İ. A. DİDİN, M. And Fenercioğlu, H. (1997) . "Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma." GIDA , vol.22, no.5, pp.353-357.

@article{article, author={İBRAHİM ABDÜLHEY HAYOĞLU Et Al. }, title={Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma}, journal={GIDA}, year=1997, pages={353-357} }