Atıf Formatları
Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BAYAZIT Et Al. , "Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi," GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.9, no.2, pp.124-132, 2020

BAYAZIT, S. Et Al. 2020. Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi. GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.9, no.2 , 124-132.

BAYAZIT, S., ÇALIŞKAN, O., & KILIÇ, D., (2020). Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi. GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.9, no.2, 124-132.

BAYAZIT, SAFDER, OĞUZHAN ÇALIŞKAN, And DERYA KILIÇ. "Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi," GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.9, no.2, 124-132, 2020

BAYAZIT, SAFDER Et Al. "Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi." GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.9, no.2, pp.124-132, 2020

BAYAZIT, S. ÇALIŞKAN, O. And KILIÇ, D. (2020) . "Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi." GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.9, no.2, pp.124-132.

@article{article, author={SAFDER BAYAZIT Et Al. }, title={Yükseltinin Chandler Ceviz Çeşidinde Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi}, journal={GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ}, year=2020, pages={124-132} }