K. M. ÇİMRİN, "Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi," Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life , Ankara, Turkey, pp.41-46, 2018
ÇİMRİN, K. M. 2018. Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi. Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life , (Ankara, Turkey), 41-46.
ÇİMRİN, K. M., (2018). Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi . Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life (pp.41-46). Ankara, Turkey
ÇİMRİN, KERİM. "Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi," Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life, Ankara, Turkey, 2018
ÇİMRİN, KERİM M. . "Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi." Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life , Ankara, Turkey, pp.41-46, 2018
ÇİMRİN, K. M. (2018) . "Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi." Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life , Ankara, Turkey, pp.41-46.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KERİM MESUT ÇİMRİN}, title={Biberde Değişen Azot ve Fosfor Dozlarının Meyve ile Kaldırılan Bitki Besin Elementlerine Etkisi}, congress name={Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}, pages={41-46} }