Atıf Formatları
Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. GÜL And N. ŞAHİNLER, "Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi," 6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum. , Erzurum, Turkey, 2009

GÜL, A. And ŞAHİNLER, N. 2009. Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi. 6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum. , (Erzurum, Turkey).

GÜL, A., & ŞAHİNLER, N., (2009). Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi . 6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum., Erzurum, Turkey

GÜL, AZİZ, And NURAY ŞAHİNLER. "Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi," 6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum., Erzurum, Turkey, 2009

GÜL, AZİZ And ŞAHİNLER, NURAY. "Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi." 6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum. , Erzurum, Turkey, 2009

GÜL, A. And ŞAHİNLER, N. (2009) . "Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi." 6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum. , Erzurum, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİZ GÜL And author={NURAY ŞAHİNLER}, title={Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Balların Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi}, congress name={6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi. Atatürk Üniversitesi. Erzurum.}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2009}}