A. SÜRMELİ And M. T. MASATCIOĞLU, "Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
SÜRMELİ, A. And MASATCIOĞLU, M. T. 2017. Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
SÜRMELİ, A., & MASATCIOĞLU, M. T., (2017). Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
SÜRMELİ, Ali, And MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU. "Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
SÜRMELİ, Ali And MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. . "Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
SÜRMELİ, A. And MASATCIOĞLU, M. T. (2017) . "Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ali SÜRMELİ And author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU}, title={Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}