Atıf Formatları
Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. M. CEYLAN Et Al. , "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012

CEYLAN, M. M. Et Al. 2012. Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).

CEYLAN, M. M., YURT, B., & BAŞTÜRK, A., (2012). Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus. . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey

CEYLAN, MEHMET, BAYRAM YURT, And AYHAN BAŞTÜRK. "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2012

CEYLAN, MEHMET M. Et Al. "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012

CEYLAN, M. M. YURT, B. And BAŞTÜRK, A. (2012) . "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET MURAT CEYLAN Et Al. }, title={Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}