Atıf Formatları
Hatay Biberi köy popülasyonlarından döl kontrollü teksel seleksiyon yöntemi ile seçilen genotiplerde meyve özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Öntürk And S. Çürük, "Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.153-168, 2022

Öntürk, G. And Çürük, S. 2022. Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2 , 153-168.

Öntürk, G., & Çürük, S., (2022). Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, 153-168.

Öntürk, Gonca, And SEBAHATTİN ÇÜRÜK. "Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, 153-168, 2022

Öntürk, Gonca And Çürük, SEBAHATTİN. "Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.153-168, 2022

Öntürk, G. And Çürük, S. (2022) . "Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.153-168.

@article{article, author={Gonca Öntürk And author={SEBAHATTİN ÇÜRÜK}, title={Fruit characteristics of genotypes selected from Hatay local pepper populations by individual selection}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={153-168} }