ü. kılınç Et Al. , "Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.25, no.3, pp.115-118, 2011
kılınç, ü. Et Al. 2011. Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.25, no.3 , 115-118.
kılınç, ü., ÇERÇİ, İ. H., ÇİFTÇİ, M., ERİŞİR, Z., & GÜRDOĞAN, F., (2011). Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.25, no.3, 115-118.
kılınç, ünal Et Al. "Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.25, no.3, 115-118, 2011
kılınç, ünal Et Al. "Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.25, no.3, pp.115-118, 2011
kılınç, ü. Et Al. (2011) . "Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.25, no.3, pp.115-118.
@article{article, author={ünal kılınç Et Al. }, title={Yoncanın (Taze, Silaj ve Kuru) Akkaraman Kuzularda Bazı Yapağı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi}, year=2011, pages={115-118} }