Atıf Formatları
The Effect of temperature on protein and amino acid composition of Spirulina platensis
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

L. H. USLU Et Al. , "Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi," Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.139-142, 2009

USLU, L. H. Et Al. 2009. Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi. Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2 , 139-142.

USLU, L. H., ISIK, O., SAYIN, S., DURMAZ, Y., GÖKSAN, T., & GÖKPINAR, Ş., (2009). Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi. Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, 139-142.

USLU, Leyla Et Al. "Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi," Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, 139-142, 2009

USLU, Leyla H. Et Al. "Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi." Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.139-142, 2009

USLU, L. H. Et Al. (2009) . "Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi." Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.139-142.

@article{article, author={Leyla Hızarcı USLU Et Al. }, title={Sıcaklığın Spirulina platensis’in protein ve amino asit kompozisyonu üzerine etkisi}, journal={Su Ürünleri Dergisi}, year=2009, pages={139-142} }