Ö. KONUŞKAN Et Al. , "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi," gıda mühendisliği kongresi , Turkey, 2012
KONUŞKAN, Ö. Et Al. 2012. Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi. gıda mühendisliği kongresi , (Turkey).
KONUŞKAN, Ö., GÖZÜBENLİ, H., BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., barutçu, h., & Güçlü, M., (2012). Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi . gıda mühendisliği kongresi, Turkey
KONUŞKAN, ÖMER Et Al. "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi," gıda mühendisliği kongresi, Turkey, 2012
KONUŞKAN, ÖMER Et Al. "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi." gıda mühendisliği kongresi , Turkey, 2012
KONUŞKAN, Ö. Et Al. (2012) . "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi." gıda mühendisliği kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖMER KONUŞKAN Et Al. }, title={Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi}, congress name={gıda mühendisliği kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}