Atıf Formatları
Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. KONUŞKAN Et Al. , "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi," gıda mühendisliği kongresi , Turkey, 2012

KONUŞKAN, Ö. Et Al. 2012. Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi. gıda mühendisliği kongresi , (Turkey).

KONUŞKAN, Ö., GÖZÜBENLİ, H., BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., barutçu, h., & Güçlü, M., (2012). Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi . gıda mühendisliği kongresi, Turkey

KONUŞKAN, ÖMER Et Al. "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi," gıda mühendisliği kongresi, Turkey, 2012

KONUŞKAN, ÖMER Et Al. "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi." gıda mühendisliği kongresi , Turkey, 2012

KONUŞKAN, Ö. Et Al. (2012) . "Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi." gıda mühendisliği kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖMER KONUŞKAN Et Al. }, title={Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi}, congress name={gıda mühendisliği kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}