Y. Güzel And S. Kayıkçı, "Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce," ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.2, pp.237-258, 2023
Güzel, Y. And Kayıkçı, S. 2023. Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.2 , 237-258.
Güzel, Y., & Kayıkçı, S., (2023). Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.2, 237-258.
Güzel, YELDA, And Samim Kayıkçı. "Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce," ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.2, 237-258, 2023
Güzel, YELDA And Kayıkçı, Samim. "Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce." ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.2, pp.237-258, 2023
Güzel, Y. And Kayıkçı, S. (2023) . "Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce." ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.33, no.2, pp.237-258.
@article{article, author={YELDA GÜZEL And author={Samim Kayıkçı}, title={Traditional Foraged Spice, Sauce, and Egg-Painting Plants of Hatay, Türkiye: Bringing the Traditional into Commerce}, journal={ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={237-258} }