N. ASLAN Et Al. , "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi," 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.16, 2019
ASLAN, N. Et Al. 2019. Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi. 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , (Kayseri, Turkey), 16.
ASLAN, N., DALDA ŞEKERCİ, A., COŞKUN, Ö. F., KOCA, A., EŞSİZ, H., & GÜLŞEN, O., (2019). Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi . 12. Sebze Tarımı Sempozyumu (pp.16). Kayseri, Turkey
ASLAN, NESLİHAN Et Al. "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi," 12. Sebze Tarımı Sempozyumu, Kayseri, Turkey, 2019
ASLAN, NESLİHAN Et Al. "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi." 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.16, 2019
ASLAN, N. Et Al. (2019) . "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi." 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , Kayseri, Turkey, p.16.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN ASLAN Et Al. }, title={Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi}, congress name={12. Sebze Tarımı Sempozyumu}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2019}, pages={16} }