Atıf Formatları
Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ASLAN Et Al. , "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi," 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.16, 2019

ASLAN, N. Et Al. 2019. Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi. 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , (Kayseri, Turkey), 16.

ASLAN, N., DALDA ŞEKERCİ, A., COŞKUN, Ö. F., KOCA, A., EŞSİZ, H., & GÜLŞEN, O., (2019). Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi . 12. Sebze Tarımı Sempozyumu (pp.16). Kayseri, Turkey

ASLAN, NESLİHAN Et Al. "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi," 12. Sebze Tarımı Sempozyumu, Kayseri, Turkey, 2019

ASLAN, NESLİHAN Et Al. "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi." 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , Kayseri, Turkey, pp.16, 2019

ASLAN, N. Et Al. (2019) . "Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi." 12. Sebze Tarımı Sempozyumu , Kayseri, Turkey, p.16.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN ASLAN Et Al. }, title={Moleküler Markörleri Kullanarak Çerezlik Kabaklarda (Cucurbita pepo L.) Saflık Düzeylerinin Tahmin Edilmesi}, congress name={12. Sebze Tarımı Sempozyumu}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2019}, pages={16} }