A. KARAKELLE And İ. Ü. KAHRAMAN, "Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması," GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , Gaziantep, Turkey, pp.210-215, 2021
KARAKELLE, A. And KAHRAMAN, İ. Ü. 2021. Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması. GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (Gaziantep, Turkey), 210-215.
KARAKELLE, A., & KAHRAMAN, İ. Ü., (2021). Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması . GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS (pp.210-215). Gaziantep, Turkey
KARAKELLE, AYŞEGÜL, And İBRAHİM ÜNAL KAHRAMAN. "Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması," GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, Gaziantep, Turkey, 2021
KARAKELLE, AYŞEGÜL K. And KAHRAMAN, İBRAHİM Ü. . "Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması." GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , Gaziantep, Turkey, pp.210-215, 2021
KARAKELLE, A. And KAHRAMAN, İ. Ü. (2021) . "Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması." GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , Gaziantep, Turkey, pp.210-215.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞEGÜL KARAKELLE ALPER And author={İBRAHİM ÜNAL KAHRAMAN}, title={Atalık Tohumların Bilinirliği, Tarihsel Süreç İçerisinde Ekmek Formları ve Günümüz Mutfağına Uyarlaması}, congress name={GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2021}, pages={210-215} }