M. DİDİN Et Al. , "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi," GIDA , vol.24, no.4, pp.277-281, 1999
DİDİN, M. Et Al. 1999. Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi. GIDA , vol.24, no.4 , 277-281.
DİDİN, M., HAYOĞLU, İ. A., Fenercioğlu, H., & PAKSOY, M., (1999). Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi. GIDA , vol.24, no.4, 277-281.
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi," GIDA , vol.24, no.4, 277-281, 1999
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi." GIDA , vol.24, no.4, pp.277-281, 1999
DİDİN, M. Et Al. (1999) . "Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi." GIDA , vol.24, no.4, pp.277-281.
@article{article, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi}, journal={GIDA}, year=1999, pages={277-281} }