Atıf Formatları
Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. Kesre And M. T. MASATCIOĞLU, "Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017

Kesre, C. And MASATCIOĞLU, M. T. 2017. Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).

Kesre, C., & MASATCIOĞLU, M. T., (2017). Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey

Kesre, Cihan, And MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU. "Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017

Kesre, Cihan And MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. . "Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017

Kesre, C. And MASATCIOĞLU, M. T. (2017) . "Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Cihan Kesre And author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU}, title={Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}