C. YAĞMUR Et Al. , "Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları)," Sendrom , vol.17, no.22, pp.76-80, 2005
YAĞMUR, C. Et Al. 2005. Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları). Sendrom , vol.17, no.22 , 76-80.
YAĞMUR, C., Mazahreh, A., & ÖZER, E. A., (2005). Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları). Sendrom , vol.17, no.22, 76-80.
YAĞMUR, CAHİDE, Ayman Mazahreh, And EMİR AYŞE ÖZER. "Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları)," Sendrom , vol.17, no.22, 76-80, 2005
YAĞMUR, CAHİDE Et Al. "Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları)." Sendrom , vol.17, no.22, pp.76-80, 2005
YAĞMUR, C. Mazahreh, A. And ÖZER, E. A. (2005) . "Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları)." Sendrom , vol.17, no.22, pp.76-80.
@article{article, author={CAHİDE YAĞMUR Et Al. }, title={Türkiye’de Üretilen Bazı Bisküvi ve Benzeri Tahıl Ürünlerinin Besin Değerleri (Protein, Yağ, Rutubet, Kül, Karbonhidrat ve Enerji Miktarları)}, journal={Sendrom}, year=2005, pages={76-80} }