Atıf Formatları
Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. PEHLİVANLAR ÖNEN, "Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi," ’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.260-269, 2009

PEHLİVANLAR ÖNEN, S. 2009. Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi. ’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Bursa, Turkey), 260-269.

PEHLİVANLAR ÖNEN, S., (2009). Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi . ’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.260-269). Bursa, Turkey

PEHLİVANLAR ÖNEN, SEVDA. "Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi," ’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Turkey, 2009

PEHLİVANLAR ÖNEN, SEVDA P. . "Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi." ’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.260-269, 2009

PEHLİVANLAR ÖNEN, S. (2009) . "Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi." ’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.260-269.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVDA PEHLİVANLAR ÖNEN}, title={Et ve süt ürünlerinde biyojen amin varlığı ve önemi}, congress name={’3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2009}, pages={260-269} }