E. ALDANMAZ, "Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi," II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.66, 2017
ALDANMAZ, E. 2017. Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi. II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , (Antalya, Turkey), 66.
ALDANMAZ, E., (2017). Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi . II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ (pp.66). Antalya, Turkey
ALDANMAZ, EMİNE. "Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi," II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Turkey, 2017
ALDANMAZ, EMİNE A. . "Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi." II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.66, 2017
ALDANMAZ, E. (2017) . "Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi." II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, p.66.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE AKSAN ALDANMAZ}, title={Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi}, congress name={II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={66} }