D. BOZDOĞAN KONUŞKAN, "Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.2, pp.170-175, 2017
BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. 2017. Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.2 , 170-175.
BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., (2017). Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.2, 170-175.
BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT. "Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.2, 170-175, 2017
BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. . "Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.2, pp.170-175, 2017
BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. (2017) . "Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.2, pp.170-175.
@article{article, author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN}, title={Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2017, pages={170-175} }