Atıf Formatları
Yemek, Kültür ve Toplum
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ŞİMŞEK And E. GÜLEÇ, "Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü," In Yemek, Kültür ve Toplum , Ankara: Nobel Akademi Yayıncılık, 2022, pp.131-144.

ŞİMŞEK, A. And GÜLEÇ, E. Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü. 2022. In Yemek, Kültür ve Toplum , Nobel Akademi Yayıncılık, Ankara, 131-144.

ŞİMŞEK, A., & GÜLEÇ, E., (2022). Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü. Yemek, Kültür ve Toplum (pp.131-144), Ankara: Nobel Akademi Yayıncılık.

ŞİMŞEK, AYKUT, And ENES GÜLEÇ. "Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü." In Yemek, Kültür ve Toplum , 131-144. Ankara: Nobel Akademi Yayıncılık, 2022

ŞİMŞEK, AYKUT And GÜLEÇ, ENES. "Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü." Yemek, Kültür ve Toplum , Nobel Akademi Yayıncılık, 2022, pp.131-144.

ŞİMŞEK, A. And GÜLEÇ, E. (2022) "Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü", Yemek, Kültür ve Toplum . Ankara: Nobel Akademi Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={AYKUT ŞİMŞEK And author ={ENES GÜLEÇ}, chaptertitle={Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü}, booktitle={ Yemek, Kültür ve Toplum}, publisher={Nobel Akademi Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }