Atıf Formatları
Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YILDIZ And E. GÜLEÇ, "Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı," Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu , Kastamonu, Turkey, pp.39, 2021

YILDIZ, S. And GÜLEÇ, E. 2021. Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı. Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu , (Kastamonu, Turkey), 39.

YILDIZ, S., & GÜLEÇ, E., (2021). Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı . Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu (pp.39). Kastamonu, Turkey

YILDIZ, SALİH, And ENES GÜLEÇ. "Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı," Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 2021

YILDIZ, SALİH And GÜLEÇ, ENES. "Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı." Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu , Kastamonu, Turkey, pp.39, 2021

YILDIZ, S. And GÜLEÇ, E. (2021) . "Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı." Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu , Kastamonu, Turkey, p.39.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SALİH YILDIZ And author={ENES GÜLEÇ}, title={Yeni Bir Gastronomi Akımı: Doğa Aşçılığı}, congress name={Kastamonu Tabiat Turizmi Sempozyumu}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2021}, pages={39} }