Atıf Formatları
Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. TAPKI And İ. TAPKI, "Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği," In Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi , Ankara: İKSAD, 2022, pp.3-28.

TAPKI, N. And TAPKI, İ. Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği. 2022. In Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi , İKSAD, Ankara, 3-28.

TAPKI, N., & TAPKI, İ., (2022). Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği. Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi (pp.3-28), Ankara: İKSAD.

TAPKI, NURAN, And İBRAHİM TAPKI. "Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği." In Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi , 3-28. Ankara: İKSAD, 2022

TAPKI, NURAN And TAPKI, İBRAHİM. "Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği." Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi , İKSAD, 2022, pp.3-28.

TAPKI, N. And TAPKI, İ. (2022) "Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği", Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi . Ankara: İKSAD.

@bookchapter{bookchapter, author ={NURAN TAPKI And author ={İBRAHİM TAPKI}, chaptertitle={Hatay İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Davranışları: Antakya Örneği}, booktitle={ Tarım ve Gıda Ürünleri Tüketimi}, publisher={İKSAD}, city={Ankara},year={2022} }