E. A. ÖZER And C. YAĞMUR, "Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.3, pp.51-60, 1999
ÖZER, E. A. And YAĞMUR, C. 1999. Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.3 , 51-60.
ÖZER, E. A., & YAĞMUR, C., (1999). Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.3, 51-60.
ÖZER, EMİR, And CAHİDE YAĞMUR. "Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.3, 51-60, 1999
ÖZER, EMİR A. And YAĞMUR, CAHİDE. "Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.3, pp.51-60, 1999
ÖZER, E. A. And YAĞMUR, C. (1999) . "Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.3, pp.51-60.
@article{article, author={EMİR AYŞE ÖZER And author={CAHİDE YAĞMUR}, title={Adana’da Tüketime Sunulan Sucuk, Salam ve Sosislerin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1999, pages={51-60} }