S. ŞAHİNGÖZ And E. GÜLEÇ, "Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği," Journal of Tourism Theory and Research , vol.5, no.2, pp.292-300, 2019
ŞAHİNGÖZ, S. And GÜLEÇ, E. 2019. Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği. Journal of Tourism Theory and Research , vol.5, no.2 , 292-300.
ŞAHİNGÖZ, S., & GÜLEÇ, E., (2019). Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği. Journal of Tourism Theory and Research , vol.5, no.2, 292-300.
ŞAHİNGÖZ, SEMRA, And ENES GÜLEÇ. "Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği," Journal of Tourism Theory and Research , vol.5, no.2, 292-300, 2019
ŞAHİNGÖZ, SEMRA And GÜLEÇ, ENES. "Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği." Journal of Tourism Theory and Research , vol.5, no.2, pp.292-300, 2019
ŞAHİNGÖZ, S. And GÜLEÇ, E. (2019) . "Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği." Journal of Tourism Theory and Research , vol.5, no.2, pp.292-300.
@article{article, author={SEMRA ŞAHİNGÖZ And author={ENES GÜLEÇ}, title={Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği}, journal={Journal of Tourism Theory and Research}, year=2019, pages={292-300} }