Atıf Formatları
Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN, "Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri," Adıyaman Dut Festivali , Tut/Adıyaman, Turkey, 2016

DİDİN, M. 2016. Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri. Adıyaman Dut Festivali , (Tut/Adıyaman, Turkey).

DİDİN, M., (2016). Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri . Adıyaman Dut Festivali, Tut/Adıyaman, Turkey

DİDİN, MUSTAFA. "Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri," Adıyaman Dut Festivali, Tut/Adıyaman, Turkey, 2016

DİDİN, MUSTAFA. "Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri." Adıyaman Dut Festivali , Tut/Adıyaman, Turkey, 2016

DİDİN, M. (2016) . "Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri." Adıyaman Dut Festivali , Tut/Adıyaman, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN}, title={Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri}, congress name={Adıyaman Dut Festivali}, city={Tut/Adıyaman}, country={Turkey}, year={2016}}