Atıf Formatları
Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. A. ÖZER, "Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı , Turkey, 2009

ÖZER, E. A. 2009. Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı , (Turkey).

ÖZER, E. A., (2009). Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı, Turkey

ÖZER, EMİR. "Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı, Turkey, 2009

ÖZER, EMİR A. . "Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı , Turkey, 2009

ÖZER, E. A. (2009) . "Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİR AYŞE ÖZER}, title={Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}