A. UYSAL Et Al. , "İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması," III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.1003, 2018
UYSAL, A. Et Al. 2018. İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması. III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , (Gaziantep, Turkey), 1003.
UYSAL, A., KURT, Ş., SOYLU, E. M., SOYLU, S., & OĞUZ, M., (2018). İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması . III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi (pp.1003). Gaziantep, Turkey
UYSAL, AYSUN Et Al. "İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması," III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Gaziantep, Turkey, 2018
UYSAL, AYSUN Et Al. "İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması." III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.1003, 2018
UYSAL, A. Et Al. (2018) . "İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması." III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi , Gaziantep, Turkey, p.1003.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYSUN UYSAL Et Al. }, title={İşlenmiş gıdalardaki mikroorganizmaların MALDI-TOF kütle spektrometre tekniği ile tanılanması}, congress name={III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1003} }