Atıf Formatları
Antakya Geleneksel Yemek Kültürü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. TÜRK And K. ŞAHİN, "Antakya Geleneksel Yemek Kültürü," MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.1, no.2, pp.115-132, 2004

TÜRK, H. And ŞAHİN, K. 2004. Antakya Geleneksel Yemek Kültürü. MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.1, no.2 , 115-132.

TÜRK, H., & ŞAHİN, K., (2004). Antakya Geleneksel Yemek Kültürü. MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.1, no.2, 115-132.

TÜRK, HÜSEYİN, And KADRİYE ŞAHİN. "Antakya Geleneksel Yemek Kültürü," MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.1, no.2, 115-132, 2004

TÜRK, HÜSEYİN And ŞAHİN, KADRİYE. "Antakya Geleneksel Yemek Kültürü." MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.1, no.2, pp.115-132, 2004

TÜRK, H. And ŞAHİN, K. (2004) . "Antakya Geleneksel Yemek Kültürü." MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.1, no.2, pp.115-132.

@article{article, author={HÜSEYİN TÜRK And author={KADRİYE ŞAHİN}, title={Antakya Geleneksel Yemek Kültürü}, journal={MKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2004, pages={115-132} }