Atıf Formatları
Halk Gastronomisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ARI And Z. ANAZ, "Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı," In Halk Gastronomisi , İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22, 2022, pp.305-321.

ARI, B. And ANAZ, Z. Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı. 2022. In Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları No:22, İstanbul, 305-321.

ARI, B., & ANAZ, Z., (2022). Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı. Halk Gastronomisi (pp.305-321), İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22.

ARI, BÜLENT, And ZEHRA ANAZ. "Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı." In Halk Gastronomisi , 305-321. İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22, 2022

ARI, BÜLENT And ANAZ, ZEHRA. "Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı." Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları No:22, 2022, pp.305-321.

ARI, B. And ANAZ, Z. (2022) "Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı", Halk Gastronomisi . İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22.

@bookchapter{bookchapter, author ={BÜLENT ARI And author ={ZEHRA ANAZ}, chaptertitle={Halk Gastronomisinde Sosyokültürel Açıdan Zeytin ve Zeytinyağı}, booktitle={ Halk Gastronomisi}, publisher={Motif Vakfı Yayınları No:22}, city={İstanbul},year={2022} }