Atıf Formatları
Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. DEDE And Y. K. AVŞAR, "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.528, 2016

DEDE, S. And AVŞAR, Y. K. 2016. Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 528.

DEDE, S., & AVŞAR, Y. K., (2016). Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.528). Edirne, Turkey

DEDE, SERCAN, And YAHYA KEMAL AVŞAR. "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

DEDE, SERCAN And AVŞAR, YAHYA K. . "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.528, 2016

DEDE, S. And AVŞAR, Y. K. (2016) . "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.528.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERCAN DEDE And author={YAHYA KEMAL AVŞAR}, title={Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={528} }