S. DEDE And Y. K. AVŞAR, "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.528, 2016
DEDE, S. And AVŞAR, Y. K. 2016. Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 528.
DEDE, S., & AVŞAR, Y. K., (2016). Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.528). Edirne, Turkey
DEDE, SERCAN, And YAHYA KEMAL AVŞAR. "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
DEDE, SERCAN And AVŞAR, YAHYA K. . "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.528, 2016
DEDE, S. And AVŞAR, Y. K. (2016) . "Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.528.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERCAN DEDE And author={YAHYA KEMAL AVŞAR}, title={Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={528} }