M. T. MASATCIOĞLU Et Al. , "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi," 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.333, 2002
MASATCIOĞLU, M. T. Et Al. 2002. Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi. 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 333.
MASATCIOĞLU, M. T., AVŞAR, Y. K., & AKDEMİR EVRENDİLEK, G., (2002). Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi . 7. Gıda Kongresi (pp.333). Ankara, Turkey
MASATCIOĞLU, MUSTAFA, YAHYA KEMAL AVŞAR, And GÜLSÜN AKDEMİR EVRENDİLEK. "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi," 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. Et Al. "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.333, 2002
MASATCIOĞLU, M. T. AVŞAR, Y. K. And AKDEMİR EVRENDİLEK, G. (2002) . "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.333.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU Et Al. }, title={Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi}, congress name={7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={333} }