Atıf Formatları
Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. MASATCIOĞLU Et Al. , "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi," 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.333, 2002

MASATCIOĞLU, M. T. Et Al. 2002. Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi. 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 333.

MASATCIOĞLU, M. T., AVŞAR, Y. K., & AKDEMİR EVRENDİLEK, G., (2002). Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi . 7. Gıda Kongresi (pp.333). Ankara, Turkey

MASATCIOĞLU, MUSTAFA, YAHYA KEMAL AVŞAR, And GÜLSÜN AKDEMİR EVRENDİLEK. "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi," 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002

MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. Et Al. "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.333, 2002

MASATCIOĞLU, M. T. AVŞAR, Y. K. And AKDEMİR EVRENDİLEK, G. (2002) . "Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.333.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU Et Al. }, title={Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi}, congress name={7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={333} }