H. GÜZEY And S. GÜL, "Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, pp.67-78, 2013
GÜZEY, H. And GÜL, S. 2013. Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1 , 67-78.
GÜZEY, H., & GÜL, S., (2013). Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, 67-78.
GÜZEY, HATİCE, And SABRİ GÜL. "Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, 67-78, 2013
GÜZEY, HATİCE And GÜL, SABRİ. "Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, pp.67-78, 2013
GÜZEY, H. And GÜL, S. (2013) . "Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.18, no.1, pp.67-78.
@article{article, author={HATİCE GÜZEY And author={SABRİ GÜL}, title={Hatay İl Merkezinde Yaşayan Halkın Et Tüketimi Alışkanlıkları}, journal={Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={67-78} }