Atıf Formatları
Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN, "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler," Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası , Gaziantep, Turkey, 2002

DİDİN, M. 2002. Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler. Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası , (Gaziantep, Turkey).

DİDİN, M., (2002). Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler . Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep, Turkey

DİDİN, MUSTAFA. "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler," Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep, Turkey, 2002

DİDİN, MUSTAFA. "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler." Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası , Gaziantep, Turkey, 2002

DİDİN, M. (2002) . "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler." Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası , Gaziantep, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN}, title={Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler}, congress name={Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2002}}