Atıf Formatları
Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. DEDE And Y. K. AVŞAR, "Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi," GIDA , vol.43, no.1, pp.1-10, 2018

DEDE, S. And AVŞAR, Y. K. 2018. Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi. GIDA , vol.43, no.1 , 1-10.

DEDE, S., & AVŞAR, Y. K., (2018). Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi. GIDA , vol.43, no.1, 1-10.

DEDE, SERCAN, And YAHYA KEMAL AVŞAR. "Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi," GIDA , vol.43, no.1, 1-10, 2018

DEDE, SERCAN And AVŞAR, YAHYA K. . "Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi." GIDA , vol.43, no.1, pp.1-10, 2018

DEDE, S. And AVŞAR, Y. K. (2018) . "Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi." GIDA , vol.43, no.1, pp.1-10.

@article{article, author={SERCAN DEDE And author={YAHYA KEMAL AVŞAR}, title={Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi}, journal={GIDA}, year=2018, pages={1-10} }