Atıf Formatları
Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. TİRYAKİOĞLU Et Al. , "Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.1, no.2, pp.281-288, 2014

TİRYAKİOĞLU, M. Et Al. 2014. Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.1, no.2 , 281-288.

TİRYAKİOĞLU, M., KARANLIK, S., & Derviş, A., (2014). Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.1, no.2, 281-288.

TİRYAKİOĞLU, MURAT, SEMA KARANLIK, And Aslanyürek Derviş. "Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.1, no.2, 281-288, 2014

TİRYAKİOĞLU, MURAT Et Al. "Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.1, no.2, pp.281-288, 2014

TİRYAKİOĞLU, M. KARANLIK, S. And Derviş, A. (2014) . "Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.1, no.2, pp.281-288.

@article{article, author={MURAT TİRYAKİOĞLU Et Al. }, title={Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2014, pages={281-288} }