Atıf Formatları
Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖZKAN And A. YAKAN, "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C," VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , Hatay, Turkey, 2018

ÖZKAN, H. And YAKAN, A. 2018. Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C. VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , (Hatay, Turkey).

ÖZKAN, H., & YAKAN, A., (2018). Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C . VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Hatay, Turkey

ÖZKAN, HÜSEYİN, And AKIN YAKAN. "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C," VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Hatay, Turkey, 2018

ÖZKAN, HÜSEYİN And YAKAN, AKIN. "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C." VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , Hatay, Turkey, 2018

ÖZKAN, H. And YAKAN, A. (2018) . "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C." VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , Hatay, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ÖZKAN And author={AKIN YAKAN}, title={Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C}, congress name={VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2018}}