H. ÖZKAN And A. YAKAN, "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C," VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , Hatay, Turkey, 2018
ÖZKAN, H. And YAKAN, A. 2018. Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C. VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , (Hatay, Turkey).
ÖZKAN, H., & YAKAN, A., (2018). Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C . VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Hatay, Turkey
ÖZKAN, HÜSEYİN, And AKIN YAKAN. "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C," VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Hatay, Turkey, 2018
ÖZKAN, HÜSEYİN And YAKAN, AKIN. "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C." VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , Hatay, Turkey, 2018
ÖZKAN, H. And YAKAN, A. (2018) . "Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C." VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ÖZKAN And author={AKIN YAKAN}, title={Dondurma yönteminin RNA kalitesi üzerine etkisinin araştırılması: Snap frozen ve doğrudan -80 C}, congress name={VII. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2018}}