Atıf Formatları
Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GÜLEÇ And R. SOLMAZ, "Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.613-621, 2023

GÜLEÇ, E. And SOLMAZ, R. 2023. Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi. 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 613-621.

GÜLEÇ, E., & SOLMAZ, R., (2023). Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi . 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu (pp.613-621). Mersin, Turkey

GÜLEÇ, ENES, And RIDVAN SOLMAZ. "Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2023

GÜLEÇ, ENES And SOLMAZ, RIDVAN. "Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.613-621, 2023

GÜLEÇ, E. And SOLMAZ, R. (2023) . "Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.613-621.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ENES GÜLEÇ And author={RIDVAN SOLMAZ}, title={Şekerpare Sözcüğünün Etimolojik ve Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi}, congress name={2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}, pages={613-621} }