A. Uysal Et Al. , "Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.4, pp.595-603, 2019
Uysal, A. Et Al. 2019. Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.4 , 595-603.
Uysal, A., kurt, ş., SOYLU, E. M., SOYLU, S., & kara, M., (2019). Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.4, 595-603.
Uysal, AYSUN Et Al. "Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.4, 595-603, 2019
Uysal, AYSUN Et Al. "Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.4, pp.595-603, 2019
Uysal, A. Et Al. (2019) . "Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.29, no.4, pp.595-603.
@article{article, author={AYSUN UYSAL Et Al. }, title={Identification of microorganism species in leafy vegetables using maldi-tof ms (Matrix assisted laser desorption / ionization mass spectrometry) technique Yaprağı yenen sebzelerdeki mikroorganizma türlerinin maldi-tof ms (Matris destekli lazer desorpsiyon/iyonizasyon uçuş süresi kütle spektrometresi) tekniği kullanılarak tanılanması}, journal={Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences}, year=2019, pages={595-603} }