Atıf Formatları
POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. Öcal. POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ. Ankara: AKADEMİSYEN YAYINEVİ2015, pp.281

Öcal, T. 2015. POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ . AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara.

Öcal, T., (2015). POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ . Tülay ÖCAL (Ed.). Ankara: AKADEMİSYEN YAYINEVİ.

Öcal, TÜLAY. POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ . Ankara: AKADEMİSYEN YAYINEVİ, 2015

Öcal, TÜLAY. POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ . AKADEMİSYEN YAYINEVİ, 2015.

Öcal, T. (2015) POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ . 1st edn. Ankara: AKADEMİSYEN YAYINEVİ.

@book{book, author={TÜLAY ÖCAL}, title={POZANTI DA ADANA SEYFİYE YAYLACILIĞI VE TURİZM POTANSİYELİ}, publisher={AKADEMİSYEN YAYINEVİ}, year={2015} }