Y. GEZGİNÇ And A. D. DUMAN, "Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını , vol.5, pp.239-244, 2004
GEZGİNÇ, Y. And DUMAN, A. D. 2004. Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını , vol.5 , 239-244.
GEZGİNÇ, Y., & DUMAN, A. D., (2004). Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını , vol.5, 239-244.
GEZGİNÇ, YEKTA, And AHMET DOĞAN DUMAN. "Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını , vol.5, 239-244, 2004
GEZGİNÇ, YEKTA And DUMAN, AHMET D. . "Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını , vol.5, pp.239-244, 2004
GEZGİNÇ, Y. And DUMAN, A. D. (2004) . "Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını , vol.5, pp.239-244.
@article{article, author={YEKTA GEZGİNÇ And author={AHMET DOĞAN DUMAN}, title={Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını}, year=2004, pages={239-244} }