Atıf Formatları
Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. , "Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri," Zeytine Dair , 2022

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. Et Al. 2022. Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri. Zeytine Dair .

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., ÜNSAL, S. Ö., & TATLI, A., (2022). Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri. Zeytine Dair .

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT, Serdar Öçten ÜNSAL, And ABİDİN TATLI. "Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri," Zeytine Dair , 2022

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. Et Al. "Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri." Zeytine Dair , 2022

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. ÜNSAL, S. Ö. And TATLI, A. (2022) . "Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri." Zeytine Dair .

@article{article, author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. }, title={Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri}, journal={Zeytine Dair}, year=2022}