G. KESKİN Et Al. , "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik," 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi , 2015
KESKİN, G. Et Al. 2015. Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik. 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi .
KESKİN, G., Kaplan, G., & Başaran, H., (2015). Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik . 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi
KESKİN, GÜLŞEN, Gülzade Kaplan, And Hayati Başaran. "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik," 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi, 2015
KESKİN, GÜLŞEN Et Al. "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik." 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi , 2015
KESKİN, G. Kaplan, G. And Başaran, H. (2015) . "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik." 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞEN KESKİN Et Al. }, title={Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik}, congress name={2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi}, city={}, country={}, year={2015}}