Atıf Formatları
Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. KESKİN Et Al. , "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik," 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi , 2015

KESKİN, G. Et Al. 2015. Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik. 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi .

KESKİN, G., Kaplan, G., & Başaran, H., (2015). Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik . 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi

KESKİN, GÜLŞEN, Gülzade Kaplan, And Hayati Başaran. "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik," 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi, 2015

KESKİN, GÜLŞEN Et Al. "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik." 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi , 2015

KESKİN, G. Kaplan, G. And Başaran, H. (2015) . "Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik." 2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞEN KESKİN Et Al. }, title={Türkiye’de Aile Çiftçiliği, İşgücü Prodüktivitesi ve Sürdürülebilirlik}, congress name={2. Uluslararası Gıda, Tarım ve Gastronomi Kongresi}, city={}, country={}, year={2015}}