Atıf Formatları
Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. D. DUMAN, "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması," I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , vol.159, Turkey, 2003

DUMAN, A. D. 2003. Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması. I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , (Turkey).

DUMAN, A. D., (2003). Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması . I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, Turkey

DUMAN, AHMET. "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması," I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, Turkey, 2003

DUMAN, AHMET D. . "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması." I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , Turkey, 2003

DUMAN, A. D. (2003) . "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması." I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET DOĞAN DUMAN}, title={Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması}, congress name={I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}