A. D. DUMAN, "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması," I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , vol.159, Turkey, 2003
DUMAN, A. D. 2003. Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması. I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , (Turkey).
DUMAN, A. D., (2003). Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması . I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, Turkey
DUMAN, AHMET. "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması," I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, Turkey, 2003
DUMAN, AHMET D. . "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması." I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , Turkey, 2003
DUMAN, A. D. (2003) . "Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması." I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET DOĞAN DUMAN}, title={Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması}, congress name={I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}